Om Pernille

Jeg er uddannet sygeplejerske i 2008, og har i fem år arbejdet med alvorligt syge børn og deres pårørende på Rigshospitalet i København.

I 2013 blev jeg kørt ned og fik en slem hjernerystelse, der i en længere årrække ændrede mit liv på stort set alle parametre. Jeg har derfor selv erfaret, hvor voldsom indvirkning både fysiske og psykiske traumer kan have på arbejdsliv, fritid, familieliv, økonomi samt livslyst.
I forbindelse med min genoptræning blev jeg præsenteret for Fascial Flow. Den undersøgende og nænsomme bevægelsesform berørte min krop og mit nervesystem på en måde, som langsomt løsnede traumet fra sin fastlåste tilstand. Kombineret med chok/traume-terapi hjalp det min krop til selvregulering, og mit bevidste jeg til større selvindsigt.

Det har været en lang rejse at forene mig med en forandret identitet samt at finde tilbage til en meningsfuld tilværelse. Jeg lever med mén af post-commotio syndrom (langvarige følger af hjernerystelse), men dette til trods føler jeg mig meget privilegeret grundet den store læring og visdom, som ulykken har bragt med sig.

Privat bor jeg med min søn og er i et forhold med Thomas, som også har givet mig to bonusbørn.

Min Faglige tilgang

 Jeg arbejder nu med regulering af nervesystem og bindevæv, både individuelt og i grupper i forbindelse med mine forløb samt workshops. Jeg er meget optaget af, hvilke aftryk vores følelsesmæssige tilstande sætter i kroppen, og hvorledes vi kan lære at sætte nye spor, der kan danne retning for større bevidsthed og bedre egenomsorg. Det er min erfaring, at bindevævet lagrer livets oplevelser på godt og ondt. Det er her, vi kan få adgang til de tidligste kropslige erindringer, kontakte de oprindelige bevægelsesmønstre og reflekser samt hele vores traumer.

Jeg nærer en dyb overbevisning om, at der er læring og potentiale at hente i alle livets oplevelser. Når vi mærker, at vi har noget eller nogen at læne os mod og forbinde os med, så oplever vi en sammenhæng, der skaber tryghed og frigiver ressourcer i både sind og krop. Det handler om kontakt og forbindelse.

Min faglige tilgang tager afsæt i min sygeplejefaglige baggrund og Fascial Flow® uddannelse samt interesse for chok/traume-teori, psykosomatik, overbevisningslære og epigenetik. Jeg lader mig løbende inspirere af kompetente behandlere, undervisere og forskere, her i blandt:

Ulla Rung Weeke – Psykolog og kropsterapeut
Jeanne Jensen – Rolfer, Continuumslærer, udvikler af Fascial Flow®
Linda Thorborg – Structual Integrator og fysioterapeut
Peter A. Levine, PhD – Somatic Experiencing® metode
Thomas Myers – Myofascial Release (Anatomy Trains)
Dr. Bruce L. Lipton – Forsker i epigenitik
Jørgen Svenstrup – Mentaltræning
Louise Hay – Forfatter og spiritual lærer
Dr. Mark Hyman – Functional Medicin
Umahro Cadogan – Ernæringsforsker
Trancendental Meditation – TM organistion

Pernille Sophia Bach
info@pernillesophiabach.dk
SMS: 3116 4404
//
Salig ApS
Masnedøgade 20, 2.sal, 2100
København Ø
www.saligdig.dk