Fascial Flow® Basiskursus  

Fascial Flow® Basiskursus er for dig, der er underviser, behandler eller terapeut, men også for dig, der ønsker at fordybe dig i Fascial Flow eller måske snuse til et nyt felt uanset faglig baggrund. 

Fascial Flow® Basiskursus forløber over 3 x 2 dage, og vil give dig inspiration til en ny måde at være med krop og bevægelse. Kursets tre moduler er baseret på Fascial Flow® og chok/traume teori erfaret ud fra en praktisk, udforskende og kropslig oplevet tilgang. 

Endvidere er kurset adgangsgivende til Fascial Flow® Grunduddannelse efter samtale med underviser Pernille Sophia Bach.

Fascial Flow® Basiskursus (max. 8 pladser)

 

Vinter 2021

Modul 1:
8., 9. april 2021

Modul 2
15., 16. april 2021

Modul 3:
29., 30. april 2021

Undervisning er alle dage fra kl. 9.30-15.30. 

OBS: Grundet COVID-19 situation, er alle moduler på Basiskursus Vinter 2021 samlet i april måned. For optagelse på Basiskursus denne sæson skal du have stiftet bekendtskab med Fascial Flow forinden, da dele af undervisningen potentielt vil blive afviklet online. Fysisk undervisning bestræbes i videst muligt omfang.

 

Efterår 2021

Modul 1:
9., 10. september 2021

Modul 2
14., 15. oktober 2021

Modul 3:
11., 12. november 2021

Undervisning er alle dage fra kl. 9.30-15.30. 

 

Pris: 7.995

Fascial Flow® Basiskursus vil give dig en bedre forståelse af de kropslige systemers sammenspil. Via udforskende samarbejde mellem krop, bevidsthed og sanser, vil du opleve, hvordan du kan ændre strukturen i dit bindevæv (og dermed også dine klienters). Gennem dine egne oplevelser får du afprøvet redskaber, som du med det samme kan anvende i dit professionelle arbejde.

Fascial Flow® Basiskursus vil introducere dig til:

  • viden om bindevæv og det autonome nervesystem
  • forbedring af kropsholdning og funktionsniveau
  • at danse mellem kropsskema og kropsbillede
  • øget egenomsorg og kreativitet
  • værktøjer til brug i hverdagen for bedre trivsel, smertehåndtering, bevægelse og stress

Fascial Flow® Basiskursus vil give dig en ny forståelse for kroppens erindringer og erfaringer, som du efterfølgende kan lade dig inspirere af i din hverdag og dit daglige arbejde. Du vil modtage et diplom efter gennemført kursus, men kurset giver dig ikke ret til at undervise i Fascial Flow® eller bruge Fascial Flow® i din markedsføring. Måske det i stedet vil inspirere dig til at tage hele uddannelsen til Fascial Flow® Guide? Læs mere her.

   “Basiskurset har skabt kontakt til noget dybereliggende og sansende i mig selv. Det har givet mig indsigt i bindevævet, som ellers har haft en meget perifer vinkel i min opmærksomhed. Jeg har fået større awareness omkring, hvordan bindevæv og nervesystem cementerer hinanden – også i en terapeutisk sammenhæng. Derudover har det givet mig en masse idéer til nye sanseopmærksomhedsudfoldelsesmuligheder.”

                                                                 – Thomas Duholm, Psykoterapeut
Pernille Sophia Bach
info@pernillesophiabach.dk
SMS: 3116 4404
//
Salig ApS
Masnedøgade 20, 2.sal, 2100
København Ø
www.saligdig.dk